IWAKI pompen zijn te vinden in vele toepassingen en productieprocessen in bijna alle industrie takken. De betrouwbaarheid heeft zichzelf dan ook bewezen in vele toepassingen.

Magneetgedreven Centrifugaalpompen - Kunststof

Magneetgedreven Centrifugaalpompen - Kunststof

Onze centrifugaalpompen worden zeer breed toegepast. Onder andere in chemische processen, galvanische industrie, waterzuivering, foto ontwikkeling enz. Karakteristiek voor onze centrifugaalpompen is de afdichtingsloze en zeer robuuste constructie en zeer lage onderhoudskosten.

Magneetgedreven Centrifugaalpompen - RVS

Magneetgedreven Centrifugaalpompen - RVS

Met de SANWA lijn kunnen wij nu ook magneet gedreven centrifugaalpompen aanbieden vervaardigd uit roestvrij staal. Deze zijn uitermate geschikt voor toepassingen met zeer agressieve vloeistoffen en bij zeer hoge of zeer lage temperaturen.

Doseerpompen

Doseerpompen

Iwaki’s elektromagnetische membraan doseerpompen combineren vooruitstrevende techniek met de nieuwste elektronica en een zeer goede prijs-kwaliteits verhouding. Doordat de keuze groot is kan voor bijna elke doseertoepassing (bijvoorbeeld chemische processen of waterzuivering) de juiste pomp worden gevonden. Voor grotere doseer capaciteiten hebben we de veelvuldig beproefde mechanisch aangedreven membraandoseerpompen.

Tandradpompen

Tandradpompen

Door de compacte en afdichtingloze constructie is de MDG-serie ideaal voor vele toepassingen. Bijvoorbeeld in medische en laboratoria apparaten.

Gas membraanpompen

Gas membraanpompen

IWAKI’s chemische resistente gas membraanpompen zijn perfect geschikt voor onderdruktoepassingen, bv. in laboratoria.

Roterende plunjerpompen

Roterende plunjerpompen

De roterende plunjerpompen uit de Hicera reeks, bieden zeer hoge doseer precisie, zelfs voor vloeistoffen met een hoge viscositeit en dit met weinig pulsaties. Deze pomp wordt veel toegepast in laboratoria.

Halfgeleiderpompen

Halfgeleiderpompen

Ook hier worden de IWAKI pompen wereldwijd gewaardeerd en ingezet. Het assortiment bevat balgpompen, pulsatie dempers en doseerpompen. Wet-Bench processen, Resist-Saving Dispensing sytemen, Slurry toepassingen evenals Spiking zijn de gebieden waar deze pompen worden ingezet.

Turbinepompen

Turbinepompen

Tot het product programma van Iwaki horen ook turbinepompen. Hier worden de voordelen van magnetische aandrijfsystemen gecombinerd met hoge druk. De serie MDT leent zich perfect voor inbouw in machines, en wordt de MDK serie veel ingezet als procespomp voor moeilijk te verpompen vloeistoffen.

Dubbelmembraanpompen

Dubbelmembraanpompen

Met YTS kunnen wij nu ook de voordelen van met perslucht aangedreven dubbelmembraanpompen aanbieden.

  • Categorie:
  • Flow/Passage l/min (50Hz)