Het bedrijf

Iwaki lost uw pomp problemen op!

IWAKI Japan

De geschiedenis van Iwaki Japan begint in het jaar 1956, als distributeur van laboratorium inrichtingen in Tokyo, waar zich tot de dag van vandaag onze hoofvestiging bevindt.

In 1959 begon de ontwikkeling van de eerste industriële pomp voor chemische toepassingen. Sindsdien hanteert IWAKI de filosofie van constante innovaties, evenals de verdere ontwikkeling van bestaande series. Dit is niet alleen de reden voor de vele nieuwe ontwikkelingen, maar ook de reden dat Iwaki vandaag de dag tot een toon aangevende fabrikant wereldwijd wordt gerekend.

IWAKI Japan pompen

Alle onderdelen voor de pompen die in het leveringsprogramma zijn opgenomen, worden in Japan geproduceerd. De kwaliteit van onze produkten wordt wereldwijd gewaardeerd. Iwaki staat synoniem voor hoogwaarde chemiepompen. Om de kwaliteit te garanderen is een kwaliteitssysteem geintroduceerd; Iwaki Japan is dan ook ISO 9001 gecertificeerd.

Indien u moeilijk te verpompen vloeistoffen heeft, helpen wij u graag verder.

Met onze geavanceerde pompen, jarenlange ervaring, en een uitgebreid leveringsprogramma, zijn wij in staat voor de meeste toepassingen een oplossing te leveren.

ISO9001

IWAKI Europe GmbH

Met de oprichting van Iwaki Europe GmbH (Willich / Niederrhein) begon in 1985 de basis voor de Europese groei. In de meeste Europese landen is Iwaki vertegenwoordigd door een eigen branch office, JV-partner of distributeur. Waardoor u overal in Europa de beste service kunt verwachten. In binnen en buitenland staan gekwalificeerde medewerkers tot uw beschikking.

Op het Europese hoofdkantoor hebben we ons centrale magazijn waar we de gangbare pompen en bijbehorende accessoires op voorraad hebben.

IWAKI Sitz Deutschland pompen
IWAKI Europe
Company data

Verder bevindt zich in Willich het assemblage centrum voor onze procespompen. Hier worden de procespompen speciaal naar klantenwens samengesteld en op moderne testbanken getest. Alleen indien de pompen deze test met 100 % resultaat afronden worden ze uitgeleverd.

Iwaki Europa GmbH is sinds oktober 2002 gecertificeerd volgens de DIN EN ISO 9001, en in 2012 volgde het AEO certificaat (Authorized Economic Operator).

Omdat wij niets te verbergen hebben, stellen wij ons kwaliteitsbeleid ter beschikking in diverse uittreksels.


IWAKI

Geavanceerde pomptechniek!

TUEVRheinland - ID: 9105014548 AEO Logo