Routebeschrijving

Hoe vindt u ons:

Routebeschrijving

Komend vanaf de A44: Neem de afslag Willich-Münchheide, vervolgens richting Münchheide. Op het kruispunt met verkeerslichten rechtsaf richting Münchheide 1, op de rotonde neemt u de afslag Siemensring, daarna rechtdoor op het eerste kruispunt. U vindt het Iwaki hoofdkantoor na circa 100 meter aan de rechterkant.

Komend vanuit het noorden: neem de snelweg A57 tot aan het knooppunt Meerbusch-Strümp, dan gaat u verder op de A44 richting Mönchengladbach. De resterende route zie de beschrijving hierboven.

Komende vanuit het oosten: Neem de snelweg A52 richting Roermond tot aan het knooppunt Neersen, dan neemt u de snelweg A44 richting Krefeld. De resterende route zie de beschrijving hierboven.

Vanuit het zuiden: Neem de snelweg A57 richting Krefeld tot aan het knooppunt Kaarst, neem dan de snelweg A52 richting Roermond tot aan het knooppunt Neersen, dan neem de A44 richting Krefeld. De resterende route zie de beschrijving hierboven.

Vanuit het westen: Neem de snelweg A52 richting Düsseldorf tot aan de knooppunt Neersen, dan neemt u de snelweg A44 richting Krefeld. De resterende route zie de beschrijving hierboven.