V

Kleploze roterende plunjer pomp.

V

Kenmerken van de V

Zeer grote doseerprecisie

De belangrijkste onderdelen zijn van zuiver keramiek gefabriceerd en bewerkt met de hoogste precisie. Hierdoor is het mogelijk een doseernauwkeurigheid van +- 1% te bereiken. Door het veranderen van de hoek waarin de pompkop staat, kan men traploos de doseer hoeveelheid tussen 0 en maximum instellen.

Perfecte chemische weerstand

Om zoveel mogelijk chemicalien te kunnen verpompen zijn alle natte delen van materialen met een zeer hoge chemische bestendigheid. (SIC, PTFE & SCS14)

Dosering in een vacuum en pompen onder hoge druk

Door de constructie zonder kleppen is het mogelijk direct te doseren in een vacuum. Tevens kan een constante hoeveelheid worden gedoseerd als de aanzuigkant onder druk staat.

Hoog viskeuze vloeistoffen met vaste deeltjes.

De bijzondere klepvrije constructie in combinatie met de SiC onderdelen maken het mogelijk om abbrasieve vloeistoffen en vloeistoffen inclusief vaste deeltjes te verpompen. Het gelijkmatig doseren van vloeistoffen met een hoge viscositeit (max 20.000 mPa s) is mogelijk.

Compacte constructie

Deze lichte en compacte pomp kan zowel horizontaal als ook verticaal worden gemonteerd. Door middel van de draairichting van de motor te wisselen kan ook de zuig en perskant worden omgekeerd.

Eenvoudige bouw

Omdat de bouw van de pomp uit weinig delen bestaat, is de montage en of demontage zowel als de reiniging erg makkelijk uit te voeren.

Specificaties (50 Hz)

Max. capaciteit: 5,4 l/h
Max Druk: 0.2 Mpa
Materialen: SiC / PTFE
Slagfrequentie: 5 tot 300 rpm

  • Categorie:
  • Flow/Passage l/min (50Hz)