EWN-R

High-end doseerpomp met multifunctionele controller en multivoltage.

EWN-R

Kenmerken van de EWN-R

De EWN-R serie is onze membraan doseerpomp met een geintergreerd digitaal multifunctioneel besturingssysteem. Door de speciale aandrijftechniek van Iwaki wordt een maximale slagfrequentie van 360 slagen per minuut bereikt, en daarmee een perfekte verdeling van de vloeistof. De multifunctionele controller kan zowel een digitaal als analoog signaal op verschillende manieren verwerken. Voor de pompkop zijn verschillende materialen beschikbaar waardoor bijna alle chemicaliën gedoseerd kunnen worden. De zeer gebruiksvriendelijke EWN-R is de perfecte oplossing voor vele toepassingen.

Nauwkeurig doseren

De slagfrequentie kan per stap tussen 1 en 360 slagen/min worden ingesteld. Doormiddel van de slaglengte verstelling kan men een nog hogere doseer nauwkerigheid bereiken. Constante en nauwkeurig chemie doseren is hiermee mogelijk.

Variabele netstroomvoeding

Doordat de pomp multivoltage is kan men de pomp overal ter wereld inzetten.

Groot modelaanbod

In aanvulling op de standaardmodellen bestaande uit PVC, GFRPP, PVDF en SUS316 met verschillende groottes van membranen en aandrijfcomponenten zijn er meerdere speciale uitvoeringen leverbaar. Modellen met een hogere kompressie voor gasvormige vloeistoffen(zoals waterstof peroxide), hogere drukken en voor hogere viscositeit voor de dosering van Polymeren.

Ontluchtingsventiel

Het draaibare ontluchtingsventiel past zich optimaal aan op de verschillende inbouwmogelijkheden. Luchtbellen in de pompkop zijn daarmee snel en makkelijk te verwijderen.

Besturingsmodule

Naast het handmatig gebruik, beschikken de pompen reeds in de standaarduitvoering over een vermenigvuldig/ delen (digitaal signaal) en een proportionele regeling (anloog signaal). Hierdoor zijn deze pompen geschikt voor vele toepassingen. In het display zijn de actuele waarden te zien in slagen per minuut of l/h of g/h.

Specificaties (50 Hz)

Max. capaciteit: 25.2 l/h
Max Druk: 17 bar
Materialen: PVC / GFRPP / SUS316 / PVDF
Prestatiebereik: 20 to 24 W
Temperatuurbereik: -10 to 60°C

  • Categorie:
  • Flow/Passage l/min (50Hz)