EWN-Y

Kenmerken van EWN-Y

EWN-Y

Kenmerken van de EWN-Y

High-end elektromagnetesche doseerpomp incl. flowmeting

De EWN-Y elektromagnetische doseerpomp in combinatie met EFS flow sensor (optie) zorgt voor een nauwkeurige real time meting en weergave van de doseer hoeveelheid. De vereiste doseer capaciteit geeft men simpelweg aan in de doseerpomp, door de terugkoppeling met de EFS flow sensor zal de pomp voortdurend de slagfrequentie aanpassen om de ingestelde dosering te handhaven, zelfs bij het veranderen van de temperatuur, viscositeit, of zuig- en persdruk veranderingen.

Nauwkeurig doseren

De frequentie van de slag kan per stap tussen 1 en 360 slagen/min worden ingesteld. Doormiddel van de slaglengte verstelling kan men een nog hogere doseer nauwkerigheid bereiken. Constante en nauwkeurig chemie doseren is hiermee mogelijk.

Variabele netstroomvoeding

Doordat de pomp multivoltage is kan men de pomp overal ter wereld inzetten.

Groot modelaanbod

In aanvulling op de standaardmodellen bestaande uit PVC, GFRPP, PVDF en SUS316 met verschillende groottes van membranen en aandrijfcomponenten zijn er meerdere speciale uitvoeringen leverbaar. Modellen met een hogere kompressie voor gasvormige vloeistoffen(zoals waterstof peroxide), hoge drukken en voor hogere viscositeit bij de dosering van Polymeren.

Ontluchtingsventiel

Het draaibare ontluchtingsventiel past zich optimaal aan op de verschillende inbouwmogelijkheden. Luchtbellen in de pompkop zijn daarmee snel en makkelijk te verwijderen.

Besturingsmodule

Naast het handmatig gebruik beschikken de pompen reeds in de standaarduitvoering over een vermenigvuldig/ delen (digitaal signaal) en een proportionele regeling (anloog signaal). Hierdoor zijn deze pompen geschikt voor veel toepassingen. In het display zijn de aktuele waarden te zien in slagen per minuut of l/h of g/h.

Specificaties (50 Hz)

Max. capaciteit: 25.2 l/h
Max Druk: 1.4 MPa
Materialen: PVC / GFRPP / SUS316 / PVDF
Prestatiebereik: 20 to 24 W
Temperatuurbereik: -10 to 60°C

  • Categorie:
  • Flow/Passage l/min (50Hz)