MX-F

MX-F

Kenmerken van de MX-F

Bij de ontwikkeling van de MX-F serie had men als uitgangspunt optimale betrouwbaarheid tijdens de zwaarste bedrijfsomstandigheden. Dit is verwezenlijkt door de unieke zelfkoelende constructie en het contactvrije systeem toe te passen. De MX-F behoudt uitstekende duurzaamheid zelfs onder abnormale werking zoals drooglopen, cavitatie en gesloten klep operatie. Hoogwaardige materialen zoals ETFE worden gebruikt voor de onderdelen die contact komen met de vloeistof. De serie MX-F is een uitstekende keus voor het betrouwbaar verpompen van een groot aantal chemicaliën in vele produktieprocessen.

Dubbelgedeelde spiraalgevormde behuizing

De MX-Fserie is de eerste magneetgedreven kunstof centrifugaalpomp waarbij het pomphuis opgedeeld is in voor en achter behuizing die samen de ideale wervelkamer vormen.

Hierdoor word het fenomeen van interne waaier lekkage tot het minimum beperkt. Zo wordt de vloeistof nog effecienter naar de perskant van de pomp gedrukt waardoor de pomp efficienter werkt.

Zelfkoelend ontwerp (int.patent aangemeld)

Door middel van hitte-gaten in de waaier en magneetcapsule wordt de vloeistof rond het lager en de as gedwongen te circuleren. Hierdoor wordt wrijvings warmte op een effectieve mannier gereduceerd. Waardoor thermale vervorming en het smelten van materiaal voorkomen wordt.

Specificaties (50 Hz)

Max. capaciteit: 510 l/min
Max. opvoerhoogte: 30 m
Materialen: GFRPP, PTFE, SIC, Alumina Ceramic, HD-Carbon
Prestatiebereik: 0.26 to 2.20 kW
Temperatuurbereik: 0 to 80°C

  • Categorie:
  • Flow/Passage l/min (50Hz)