MDW

IWAKI's grootste serie magneetgedreven kunststof centrifugaalpompen

MDW

Kenmerken van de MDW

De MDW serie is IWAKI’s grootste fluorkunststof magneetgedreven centrifugaalpomp, welke hoge efficiency en betrouwbaarheid biedt voor de meest veeleisende chemische toepassingen. De MDW serie biedt mogelijkheden in installaties die voorheen onbereikbaar waren.

Hoge capaciteit, hoge opvoerhoogte en hoge efficientie

In de heavy-duty MDW serie kunnen we capaciteiten aan tot Max. 300m3/uur en een maximale opvoerhoogte van 98m. Hierdoor worden mogelijkheden geboden die tot voor kort onbereikbaar waren.

De beste bestendigheid tegen chemicalien

Fluorkunstof en puur keramiek worden gebruikt voor de onderdelen die in aanraking komen met de vloeistoffen. Deze materialen bieden de beste bestendigheid tegen bijna alle industriële chemie ongeacht de concentratie.

Robuuste constructie

Het gebruik van een gietijzeren omhulsel is verplicht voor zware chemische proces toepassingen. De hoge druk weerstand in de MDW wordt bereikt door een uniek achterste behuizing ontwerp welke stress concentraties helpt voorkomen en waarbij een 3 laags structuur wordt toegepast (PAT). Een speciale metalen as wordt gebruikt in de MDW om de hoge radiale krachten te weerstaan waardoor continue gebruik zelfs onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden mogelijk is.

Back pull out systeem

Het back pull out systeem maakt het mogelijk eenvoudige onderhoudswerkzaamheden en inspecties uit te voeren, zonder de leiding los te halen. Het is mogelijk de motor te verwisselen zonder lekkage doordat het achterste gedeelte van het pomphuis is afgedicht en de benodigde onderdelen zijn geintegreerd.

Deze pomp voldoet aan de ISO-norm

De afmetingen van de MDW-serie voldoen aan de internationale standaard (ISO2858, 3661) en is daardoor uitwisselbaar met conventionele mechanical seal centrifugaalpompen.

Specificaties (50 Hz)

Max. capaciteit: 5,000 l/min
Max. opvoerhoogte: 98 m
Materialen: GFRPP, CFRETFE, Aluminiumkeramik, SiC
Prestatiebereik: 11.0 to 75.0 kW
Temperatuurbereik: -10 to 120°C

  • Categorie:
  • Flow/Passage l/min (50Hz)